20 May 2010

Football=Adidas?

Football=Adidas? Memang tidak boleh dipisahkan. Ingat sahaja bola, mesti ingat Adidas! Ingat bola sepak, ingat Adidas. Nama Adidas begitu sinomim dengan bola sepak. Apabila melihat barangan bola sepak, hanya jemana Adidas yang diminati.

Ini kerana barangan sukan Adidas telah terpahat dalam diri pengguna yang baik dan berkualiti untuk digunakan dalam sukan. Oleh sebab itu, semua pakaian sukan, kasut suka aku berjenama Adidas. Adidas bukan sahaja barangan berjenama, tetapi sangat berkualiti dan tahan untuk sukan.

Adidas dan bola sepak juga berkembang selaras. Malah dilihat ramai pemain-pemain bola sepak yang menggunakan jenama Adidas. Bukan sahaja pemain amatur, tetapi pemain profesional dan malah menjadi ikutan remaja-remaja sekolah.

Bayangkan pelajar-pelajar sekolah juga tergila-gila jenama Adidas. Bagaikan satu kemegahan jika memakai jenama Adidas. Jenuh juga ibubapa untuk membeli barangan jenama Adidas demi memenuhi kehendak anak-anak. Tetapi ibubapa tidak harus risau, walapun harga jenama Adidas agak tinggi tetapi ia sebenarnya sangat berkualiti dan sesuai dengan harganya. Berbeza jika hanya membeli jenama murah tetapi perlu membeli beberapa kali kerana sring koyak!

Setakat ini, aku memupunyai koleksi Adidas tersendiri iaitu terdiri daripada kasut, stoking, baju, seluar, beg, cap dan porch beg. Setiap produk baru keluaran Adidas pasti akan aku miliki. Tidak kurang dengan itu, barangan anak-anak aku juga dilengkapi dengan jenama Adidas.

Anda bagaimana pula? Adakah anda pengemar barangan Adidas?Project Alpha is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS. The Project Alpha bloggers will be at the Adidas Pure Game Ole KO event on Friday (May 21), from 7.30pm-8.30pm. Catch them in action!


EmoticonEmoticon