14 April 2010

Tambah pendapatan dengan pengiklanan bergambar

Kepada pemilik web atau blog, anda boleh menambah pendapatan dengan menjadi pengiklan Imagespacemedia. Apa yang menarik tentang pengiklanan ini, iklan akan keluar disetiap gambar anda di laman web atau blog. Iklan akan keluar apabila mouse pointer disasarkan kepada gambar, dan iklan akan keluar pada gambar anda seperti berikut:


Bayaran diterima berdasarkan klik pada iklan tersebut. Selain itu, iklan ini tidak mencacatkan langsung permandangan blog atau web anda. Menarik sungguh.

Untuk maklumat lanjut tentang program ini, sila lawat sini:

ISM (Image Space Media) Referral Banner

2 comments:

  1. menarik ni, bleh terangkan lebih lanjut? pada pendapat saya, teknik tambah pendapatan macam ni masih baru lagi dan perlu banyak penerangan terima kasih.

    ReplyDelete
  2. Iyer betul matieu, memang baru pengiklanan jenis ini. Pada peringkat awal saya join, ia masih peringkat BETA tetapi tetap saya sertai kerana jenis pengiklanan yang menarik. Setakat ini pengiklan yang menggunakan perkhidmatan iklan ini telah bertambah.

    Untuk makluman, syarikat pengiklan ini dari luar negara dan ianya adalah globar. Untuk maklumatlanjut, sila rujuk web image space media dengan click pada bannner.

    Terima kasih

    ReplyDelete


EmoticonEmoticon