20 April 2010

Apa Yang Anda Tahu tentang Darkbatman dot com

Apa yang aku tahu tentang blog Darkbatman dot com? Seikhlasnya aku 'belum' tahun tentang blog bro Darkbatman dot com kecuali selepas aku membuat carian tentang Gatsby Street Fair. Tujuan aku mencari post Gastby Street Fair untuk lihat-lihat sekiranya ada gambar aku dalam blog masing-masing. Masa aku mengusya blog beliau, baru aku perasan owner Darkbatman dot com ada terserempak dengan aku masa di event tersebut dengan geng-gengnya.


Apabila melawat sekitar blog Darkbatman dot com, didapati terdapat banyak topik menarik yang dipaparkan di blognya. Malah beliau juga menggunakan teknik peraduan untuk menarik traffic ke blognya. Contohnya peraduan yang aku sertai sekarang "Apa Yang Anda Tahu tentang Darkbatman dot com". Antara tarikan lain di blog beliau juga ialah:
    * Exercise Vs Fitness untuk Anda
    * Cerita Terhangat
    * Nuffnang
    * Hanya Lelaki
    * Tutorial
    * Contest

Dari segi penampilan blog pula, beliau menggunakan template yang bersih dan ringan. Ia sesuai untuk dilawati oleh semua golongan sama ada golongan muda atau tua, duda atau janda, bujang atau berkeluarga, miskin atau kaya dan pendek kata semua kategori. Penggunaan warna biru memberi keselesaan kepada mata pengunjung. Latar belakang berwarna putih pula memudahkan pembaca membaca topik yang dipost.

Manakala dari segi peribadi, aku tidak boleh mengulas kerana aku tidak begitu mengenalinya. Mungkin teman-teman lain ada menulis tentangnya seperti berikut:

Tahniah kepada owner Darkbatman dot com yang telah menjadi antara blog yang menjadi kegemaran pelawat. Ia boleh dilihat berdasarkan jumlah pelawat yang memberi komen di setiap post.
Itu sahaja yang boleh aku ceritakab tentang apa yang aku tahu tentang Darkbatman dot com. Penyertaan peraduan Darkbatman dot com hanya untuk suka-suka TETAPI aku lebih suka jika berjaya memenangi di tempat pertama.. HEHEHEHE!

Untuk maklumat lanjut tentang peraduan ini, sila lawati blog beliau dengan klik pada duit:

4 comments:

 1. eh, aku xkomen lagi ke sini...tak kira nk komen gak..Good Luck :)

  ReplyDelete
 2. blom komen la Dahlia.. komen, jangan tak komen.. good luck to u too..

  ReplyDelete
 3. singgah sini nk baca en3 contest..hehehe..wish u luck :)

  ReplyDelete
 4. tq eQuRlz.. en3 tak best pun hanya memeriahkan majlis..:d

  ReplyDelete


EmoticonEmoticon