Flymas.mobi so easy! Mudah dan Efektif

Kemudahan telefon yang dilengkapi dengan kecangihan teknologi telah memberi banyak kemudahan dalan kehidupan seharian. Antara yang terbaru ialah capaian laman web Penerbangan MAS melalui wap portal. Hanya menggunakan telefon bimbit anda, anda boleh membuat tempahan, semak tempahan, daftar masuk, semak penerbangan dan lain-lain lagi. Sungguh mudah dengan Flymas.mobi! Sila ke http://flymas.mobi melalui telefon bimbit anda untuk maklumat lanjut.


Untuk mempromosikan laman wap Penerbangan MAS, pertandingan mengenai "Fly the easy way" telah diadakan dilaman Nuffnang. Peraduan pertama telah diumumkan di laman web Nuffnang (pemenang) dan peraduan kedua diteruskan.

Aku juga telah membuat satu video untuk mencuba nasib. Hanya menggunakan camera digital, aku mula membuat sutingan filem. Kemudian, filem-filem disambung dan diubahsuai menggunakan perisian Movie Maker. Selepas 2 malam bertukus lumus, akhirnya video mengenai Flymas.mobi aku siap sepenuhnya.

Proses 'upload' ke laman YouTube memakan masa hampir 1 jam untuk filem bersaiz 22.5mb. Ini berikutan broadband aku yang kurang memuaskan. Namun begitu, aku berjaya untuk menyertai peraduan ini. Berikut filem pendek hasil kerja aku:


Sila beri undian!


Previous
Next Post »

2 comments

Write comments
aprilius20
AUTHOR
29 January, 2010 06:18 delete

Hey, thanks- good luck to you too:)

Reply
avatar
sop
AUTHOR
30 January, 2010 21:56 delete

thanks aprilius20

Reply
avatar