04 January 2010

Download free blogspot template

Jika anda tercari-cari template untuk blog anda, anda boleh dapatkan dari blog anshuldudeja.com yang mana aku sentiasa gunakan. Kebanyakkan template yang terdapat di web-web lain adalah sama kerana template banyak di convert dari template wordpress. Apa yang membezakan antara penyedia template-template ini?

Betul! Ciri-ciri tambahan yang tersedia dalam template tersebut. Aku amat sukakan template anshuldudeja.com kerana ciri-ciri tempate yang mesra SEO dan sebagainya. anshuldudeja.com biasanya telah memasukkan hackyang berkaitan dan sesuai dengan template. Oleh itu, anda tidak perlu membuat lebih banyak hack terhapat template tersebut. anshuldudeja.com juga mesra pengunjung yang mana setiap penerangan adalah detail dan kemusykilan boleh ditanya melalui ruangan komen. Beliau akan respon komen anda dengan segera.

Untuk maklumat lajut, sila lawat anshuldudeja.comBlogger Templates 

1 comment:

  1. pernah 2 kali install template yang cantik tetapi tetiba tiada pengunjung ke blog anda. dari situ aku sedar, SEO adalah penting kerana purata pengunujung blog aku daripada injin carian. so, hati-hati memilih template kecuali blog anda memang terkenal dan mempunyai backlink yang baik.

    ReplyDelete


EmoticonEmoticon