19 July 2009

Teka teki di Room Yahoo Mesegger


Dah lama agaknya aku tidak join chat di room terutama di YM. Kesibukan aku dengan tugasan harian menyukarkan aku. Cuma apabila berada ditahap kebosanan, baru aju menjenguk-jenguk di ruangan YM. Bila ke room YM, teringat di zaman-zaman aku aktif dulu. Menang ramai geng-geng dari room yang boleh aku cari.


Malah sempat buat gadering dengan ahli room, tu yang paling best. Masa tu aku yang selalu menjadi tukang arrange. Mana rakan-rakan dulu? List ym pun dah tak ada kerana ID yahoo aku telah di sekat oleh yahoo. Bila aku check dgn yahoo, dia kata aku melanggar TOS dia. Padahal apa kesalahan aku pun tak tahu. Dah lah ID tu lebih 5 tahun aku guna pakai..

Jadi bila lepak2 di room, kebanyakan bosa lah kerana room tempat dorang parking user je.. Untuk cari privet jer.. Topik pun susah nak jalan. Paling mudah, main teka teki kat room. Pasti yang ramai sukakanya. Sebab kuiz ni memang menghiburkan. Budak2 sekolah pun suka dengan kuiz ni.. Salah satu cara jual lah kuiz kat room tu.. memang laku sakan.. kalau jual dengan 50 sen satu dah boleh kaya aku kot. hahaha...

Sapa2 nak join, rajin2 lawat room KL di YM yek..


EmoticonEmoticon