08 June 2009

Award Bertuah 09 Oleh Tirana

Photobucket
Award ini sebenarnya diberikan oleh BalQis, Ummumishkah, Sasha dan Kembara kepada Tirana di blognya. Oleh kerana sifat kemurahan hati beliau, dia berkongsi pula dengan rakan-rakan lain yang pernah melawat blognya (pilihan rawak) dan aku juga terpilih. Terima kasih diucapkan kepada Tirana.

Ini kali pertama aku merima award seperti ini. Aku biasa lihat rakan-rakan blog wanita suka memberi award kepada rakan-rakan blogger. Terdapat juga "tag" dikenakan kepada rakan-rakan lain. Ini sebenarnya memeriahkan ruangan blog masing-masing. Jika kita melihat sudut sosialisasi, rangkaian blog sebenarnya mewujudkan hubungan rangkatan internet secara tidak langsung dimana setiap blogger dengan menyampaian maklumat secara langsung dan tidak.

Kepada blogger yang belum pernah menerima award (sepergti aku), apa kata mulakan dengan menyampaikan award kepada rakan dahulu. Mungkin suatu hari nanti anda akan menerima award "Penyampai Award Terbaik". :D

2 comments:

  1. Salam Sop..

    Saya berbesar hati kerana Sop sudi terima.. Terimakasih banyak2 kerana menjadi rakan blogger saya.. Hehehe... lucu pulak bila ada award "Penyampai Award Terbaik"..

    ReplyDelete
  2. sama-sama Tirana..
    Teruskan menjadi blogger berinformasi

    ReplyDelete


EmoticonEmoticon