Kad maaf Pizza Hut

Selamat sejahtera kepada semua rakan.


Pernah terima kad maaf Pizza Hut?
Sop baru pertama kali terima semasa membuat pesanan Big Box hari tu. Sebelum ini pernah dapat kad maaf dari Dominos sahaja.

Dengan kad maaf ini, pengguna akan mendapat satu pizza saiz regular untuk tempahan akan datang. Banyak juga boleh jimat dengan pizza percuma tersebut bukan?

Kad maaf ini bagus untuk marketing. Pada pandangan Sop, ia bukan hanya sekadar untuk memohon maaf tetapi menggalakkan pelanggan terus membuat pesanan. Untuk menggunakan kad tersebut pelanggan perlu membuat pesanan dulu. Pandai kan?

Apa-apa pun, bolehlah order pizza lagi nanti :)
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

12 comments:

  1. Pizza Hut tak pernah tapi kalau Dominos Pizza selalu dapat sebab lambat delivery.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dominos mmg strategi agaknya
      bila lama xorder pun dorang bg offer pizza free kat email.. hehehe

      Delete
  2. pernah jugak dapat sekali...tapi x guna pon kupon tu sbb..tau-tau dah expired..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama lah nih.. tah sempat guna atau tak
      jarang makan pizza hehehe

      Delete
  3. bagus2 .. pizza pun pandai minta maaf .. orang ramai dah tak pandai minta maaf dah skrg

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu kan..
      cara hargai pelanggan :)

      Delete
  4. bagoih strategi deme ni.... satu mintak maaf... satu lagi suruh kita beli lagi pizza la ni... hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. marketing strategi :)
      terima kasih @D_08

      Delete
  5. so far tak pernah dapat lagi sop, sebab pizza hut dekat yang amat dari rumah ika, tak sampai 5 min huuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. untung la dekat @Fiqah
      xda masalah dpt pizza lambat, heheh

      Delete
  6. Bisnes strategi bro..begitu ler... memberi percuma tetapi dengan membeli terlebih dahulu.... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la kan?
      pandai strategi dorang :)
      terima kasih @Eshamz

      Delete