Kad maaf Pizza Hut

Selamat sejahtera kepada semua rakan.


Pernah terima kad maaf Pizza Hut?
Sop baru pertama kali terima semasa membuat pesanan Big Box hari tu. Sebelum ini pernah dapat kad maaf dari Dominos sahaja.

Dengan kad maaf ini, pengguna akan mendapat satu pizza saiz regular untuk tempahan akan datang. Banyak juga boleh jimat dengan pizza percuma tersebut bukan?

Kad maaf ini bagus untuk marketing. Pada pandangan Sop, ia bukan hanya sekadar untuk memohon maaf tetapi menggalakkan pelanggan terus membuat pesanan. Untuk menggunakan kad tersebut pelanggan perlu membuat pesanan dulu. Pandai kan?

Apa-apa pun, bolehlah order pizza lagi nanti :)
Previous
Next Post »

12 comments

Write comments
24 April, 2014 08:45 delete

Pizza Hut tak pernah tapi kalau Dominos Pizza selalu dapat sebab lambat delivery.. :)

Reply
avatar
Sura Mohd
AUTHOR
24 April, 2014 11:33 delete

pernah jugak dapat sekali...tapi x guna pon kupon tu sbb..tau-tau dah expired..hihi

Reply
avatar
24 April, 2014 12:58 delete

bagus2 .. pizza pun pandai minta maaf .. orang ramai dah tak pandai minta maaf dah skrg

Reply
avatar
24 April, 2014 15:18 delete

bagoih strategi deme ni.... satu mintak maaf... satu lagi suruh kita beli lagi pizza la ni... hihihihi

Reply
avatar
Affy Afiqah
AUTHOR
24 April, 2014 18:03 delete

so far tak pernah dapat lagi sop, sebab pizza hut dekat yang amat dari rumah ika, tak sampai 5 min huuuu

Reply
avatar
Sop Nama Saya
AUTHOR
28 April, 2014 23:17 delete

dominos mmg strategi agaknya
bila lama xorder pun dorang bg offer pizza free kat email.. hehehe

Reply
avatar
Sop Nama Saya
AUTHOR
28 April, 2014 23:18 delete

sama lah nih.. tah sempat guna atau tak
jarang makan pizza hehehe

Reply
avatar
Sop Nama Saya
AUTHOR
28 April, 2014 23:19 delete

betul tu kan..
cara hargai pelanggan :)

Reply
avatar
Sop Nama Saya
AUTHOR
28 April, 2014 23:19 delete

marketing strategi :)
terima kasih @D_08

Reply
avatar
Sop Nama Saya
AUTHOR
28 April, 2014 23:20 delete

untung la dekat @Fiqah
xda masalah dpt pizza lambat, heheh

Reply
avatar
Eshamz Halim
AUTHOR
29 April, 2014 11:07 delete

Bisnes strategi bro..begitu ler... memberi percuma tetapi dengan membeli terlebih dahulu.... :D

Reply
avatar
Sop Nama Saya
AUTHOR
04 May, 2014 23:33 delete

itu la kan?
pandai strategi dorang :)
terima kasih @Eshamz

Reply
avatar