Searching...
23 April 2014

Kad maaf Pizza Hut

Wednesday, April 23, 2014
Selamat sejahtera kepada semua rakan.


Pernah terima kad maaf Pizza Hut?
Sop baru pertama kali terima semasa membuat pesanan Big Box hari tu. Sebelum ini pernah dapat kad maaf dari Dominos sahaja.

Dengan kad maaf ini, pengguna akan mendapat satu pizza saiz regular untuk tempahan akan datang. Banyak juga boleh jimat dengan pizza percuma tersebut bukan?

Kad maaf ini bagus untuk marketing. Pada pandangan Sop, ia bukan hanya sekadar untuk memohon maaf tetapi menggalakkan pelanggan terus membuat pesanan. Untuk menggunakan kad tersebut pelanggan perlu membuat pesanan dulu. Pandai kan?

Apa-apa pun, bolehlah order pizza lagi nanti :)
Anda baru saja membaca artikel bertajuk Kad maaf Pizza Hut dalam kategori Makanan dari URL http://www.sop.name.my/2014/04/kad-maaf-pizza-hut.html. Sila kongsi artikel ini kepada rakan melalui laman sosial di bawah.
  • comments powered by Disqus

    12 comments:

    1. Pizza Hut tak pernah tapi kalau Dominos Pizza selalu dapat sebab lambat delivery.. :)

      ReplyDelete
      Replies
      1. dominos mmg strategi agaknya
        bila lama xorder pun dorang bg offer pizza free kat email.. hehehe

        Delete
    2. pernah jugak dapat sekali...tapi x guna pon kupon tu sbb..tau-tau dah expired..hihi

      ReplyDelete
      Replies
      1. sama lah nih.. tah sempat guna atau tak
        jarang makan pizza hehehe

        Delete
    3. bagus2 .. pizza pun pandai minta maaf .. orang ramai dah tak pandai minta maaf dah skrg

      ReplyDelete
      Replies
      1. betul tu kan..
        cara hargai pelanggan :)

        Delete
    4. bagoih strategi deme ni.... satu mintak maaf... satu lagi suruh kita beli lagi pizza la ni... hihihihi

      ReplyDelete
      Replies
      1. marketing strategi :)
        terima kasih @D_08

        Delete
    5. so far tak pernah dapat lagi sop, sebab pizza hut dekat yang amat dari rumah ika, tak sampai 5 min huuuu

      ReplyDelete
      Replies
      1. untung la dekat @Fiqah
        xda masalah dpt pizza lambat, heheh

        Delete
    6. Bisnes strategi bro..begitu ler... memberi percuma tetapi dengan membeli terlebih dahulu.... :D

      ReplyDelete
      Replies
      1. itu la kan?
        pandai strategi dorang :)
        terima kasih @Eshamz

        Delete