Ergorapido Vakum Generasi ke 3 Electrolux

Selamat sejahtera kepada semua rakan.


Ergorapido Vacuum Generasi ke 3 Electrolux

Pelancaran Vakum Ergorapido Electrolux Generasi Ke 3
Pada 13 Mac 2014 yang lepas, telah berlangsung Majlis Pelancaran Vakum Ergorapido Electrolux di Harvey Norman Ikano Power Center, Damansara. Vakum Ergorapido ini merupakan model yang ketiga dikeluarkan oleh Electrolux dan merupakan ulang tahun ke 10 pengeluaran "Electrolux Ergorapido stick vakum".

Pada tahun 2004, Electrolux telah mengeluarkan Vakum tanpa wayar yang pertama. Vakum berfungsi 2 dalam 1 tersebut mendapat perhatian ramai kerana ia bebas wayar electrik dan memberi kebebasan kepada pengguna. Gabungan kuasa pembersihan dengan kebebasan penggunaan Ergorapido tersebut telah memberi keselesaan penggunaan sepenuhnya kepada pengguna.

Ergorapido Vacuum Generasi ke 3 Electrolux
Ergorapido Generasi Pertama
Hari ini, Electrolux meneruskan kecemerlangan Ergorapido yang terjual 9 juta unit seluruh dunia sebelum ini telah mengeluarkan model terbarunya dengan ciri-ciri lebih moden dan sesuai dengan keperluan pengguna ketika ini. Sesuai dengan kehendak pengguna sekarang, Ergorapido kekal dengan ciri-ciri ringkas untuk penggunaannya dan pembersihan ditahap maksimum.

Ergorapido Vacuum Generasi ke 3 Electrolux

Menurut Encik Koh Soh Hoie, Pengurus Besar Electrolux Malaysia dan Singapura, Electrolux Ergorapido adalah contoh yang baik daripada falsafah reka bentuk jenama dan komitmen yang berterusan untuk menyampaikan penyelesaian inovatif dan relevan yang berdasarkan pandangan pengguna yang meluas. Reka bentuk vakum boleh berdiri memberikan lebih fleksibiliti kepada pengguna. Sementara fungsi 2 dalam1 membolehkan vakum Ergorapido membersihkan permukaan yang berbeza di seluruh rumah dengan mudah dari lantai ke meja dapur. Selain itu , teknologi BRUSHROLLCLEAN terbarunya juga membantu untuk pembersihan secara optimum.


Ergorapido Vacuum Generasi ke 3 Electrolux

Model Vakum Ergorapido Electrolux
Vakum Ergorapido Electrolux ini boleh didapati dengan 3 model iaitu ZB3003 (RM510), ZB3004 (RM546) dan ZB3013 (RM614).

Sejarah 10 tahun Vakum Ergorapido Electrolux

  • Pada tahun 2004, Electrolux melancarkan Ergorapido pertama. Ia telah dibangunkan selepas pemerhatian keperluan pengguna untuk membersihkan ruang yang lebih kecil dan penggunaan secara lebih kerap.
  • Pada tahun 2005, ia telah menerima "iF Design Award" dan "International Red Dot Design Award"
  • Pada tahun 2006, ia telah diiktiraf dengan Swedish ‘Design S’ Award iaitu anugerah kebangsaan yang mengiktiraf kreativiti dan inovasi dalam reka bentuk.
  • Pada tahun 2007, generasi kedua dikeluarkan. Model ini dikeluarkan dengan peningkatan prestasi serta reka bentuk dan telah menerima "Japan’s prestigious Good Design Award" untuk inovatif dan reka bentuk canggih.
  • Pada tahun 2008, Ergorapido membawa pulang "iF Design Award" dan "International Red Dot Design Award".
  • Pada tahun 2009, bateri litium telah diperkenalkan buat kali pertama untuk memberi Ergorapido lebih kuasa, prestasi pembersihkan dan tempoh cas lebih cepat. Lampu LED pintar juga dipaparkan di muncung, yang membolehkan pengguna untuk melihat habuk dan kotoran dengan mudah di bawah perabot dan di kawasan gelap.
  • Pada tahun 2010, edisi khas yang menampilkan "Merah Khas" dan "Pearl White" diperkenalkan.
  • Pada tahun 2011, Ergorapido memenangi "Plus X design awards for High Quality, Design, Ease of Use and Ergonomics". Anugerah ini telah dikembangkan kepada model baru pada tahun 2012.
  • Pada tahun 2012, inovatif Teknologi BRUSHROLLCLEAN ™ telah diperkenalkan dengan generasi terbaru vakum Ergorapido.
  • Pada tahun 2013, 1.6 juta unit Ergorapido telah dijual  di seluruh dunia. Generasi pertama menampilkan reka bentuk boleh berdiri.
  • Pada tahun 2014, generasi baru vakum Ergorapido telah diiktiraf dengan anugerah reka bentuk produk iF .
Berdasarkan sejarah tersebut, ternyata Ergorapido telah kekal unggul memberi kemudahan kepada pengguna untuk membersihkan rumah.

Promosi terkini
Bermula 13 Mac hingga 15 Mei 2014, pengguna boleh mendapatkan Ergorapido Electrolux dengan potongan harga RM100 hanya dengan membawa penyapu lama ke Electrolux dan Harvey Norman yang terlibat. Untuk promosi terkini, sila lawat https://www.facebook.com/ElectroluxMalaysia

Ikuti entry seterusnya untuk perkongsian pengalaman Sop menggunakan Ergorapido Electrolux ini.

Video:



Galeri gambar:

Ergorapido Vacuum Generasi ke 3 Electrolux

Ergorapido Vacuum Generasi ke 3 Electrolux

Ergorapido Vacuum Generasi ke 3 Electrolux

Ergorapido Vacuum Generasi ke 3 Electrolux

Ergorapido Vacuum Generasi ke 3 Electrolux

Ergorapido Vacuum Generasi ke 3 Electrolux

Galeri seterusnya di Album Facebook
Previous
Next Post »

8 comments

Write comments
akuzle ayu
AUTHOR
15 March, 2014 10:36 delete

Aduh modelnyaaa..huhu. Tapi mmg stylo mylo vacuum ni..

Reply
avatar
Hafizul
AUTHOR
15 March, 2014 12:39 delete

wahhcantiknya vakum ni..seronok kalau dapat beli satu..hehe..canggih dah sekarang ni yer..macam2 ada..hehe

Reply
avatar
Affy Afiqah
AUTHOR
16 March, 2014 08:29 delete

kecik je tp boleh tahan juga ya kegunaannya...dahssyat :))

Reply
avatar
Sop Nama Saya
AUTHOR
16 March, 2014 17:35 delete

bukan shj stylo tp mesra pengguna :)
tak nak try @akuzle? x-)

Reply
avatar
Sop Nama Saya
AUTHOR
16 March, 2014 17:36 delete

mmg canggih
plg best sesuai utk dunia moden skrg krn sgt efisyen :)
boleh angkat 1 bro @Hafizu

Reply
avatar
Sop Nama Saya
AUTHOR
16 March, 2014 17:37 delete

sesuai dgn tujuan ciptaan vakum
gaya dan berkuasa :)
thx @Afiqah :)

Reply
avatar
17 March, 2014 11:03 delete

errr...iklan bebayo ke ni Sop?..... lawo betoiiiii....

Reply
avatar
Sop Nama Saya
AUTHOR
17 March, 2014 16:29 delete

Boleh hadiahkan 1 utk isteri D_08.. Senang isteri nak bersih rumah :)

Reply
avatar