Update 2: Peraduan Teka dan Menang - Siapa Dia?


Kemaskini terkini peneka bagi Peraduan Teka dan Menang - Siapa Dia?. Jumlah peneka semakin bertambah. Adakah jawapan yang diberikan betul? Berikut senarai peneka:
Pembayang tambahan: Pernah berkahwin.... Boleh tolak artis yang bujang yek.

Oleh kerana sambutan yang hangat, hadiah ditambah. Pemenang akan menerima RM 10 prepaid reload, hadiah DIGI (rujuk gambar bawah) dan ruang pengiklanan blog bersaiz 125 x 125 selama sebulan di blog Riwayat Hariku (di halaman utama)

 Dapat masa Parti DIGI (beg, sabun pisang, bola getah dan buku nota - dapat 2 set hari tu)

Jom teka di sini Peraduan Teka dan Menang - Siapa Dia?
Previous
Next Post »

21 comments

Write comments
anin
AUTHOR
02 June, 2010 17:58 delete

boleh tukar tak kalau dh teka sblm ni?

Reply
avatar
sop
AUTHOR
02 June, 2010 21:46 delete

@anin - boleh. Sila teka baru. Tulis nota: pembetulan

Reply
avatar
faiz
AUTHOR
02 June, 2010 22:11 delete

jawapan saya atilia..

Reply
avatar
ardinihumaira
AUTHOR
02 June, 2010 22:20 delete

fuh.. macam rita rudaini laaa

Reply
avatar
sop
AUTHOR
02 June, 2010 22:29 delete

faiz, hafiz dan ardinihumaira.. teka kat sini ker?
kat sini (http://www.gnesop.com/2010/05/peraduan-teka-dan-menang-siapa-dia.html)
sepatutnya, nanti tercicir plak kalau teka kat sini

Reply
avatar
nabil_potter
AUTHOR
02 June, 2010 22:29 delete

seyes Lisa surihani..heheh

Reply
avatar
sop
AUTHOR
02 June, 2010 23:51 delete

nabil_potter - terima kasih sertai peraduan meneka..
Gambar akan dibuka pada 7 Jun 2010.. Kita lihat, siapa yang kena..

Reply
avatar
MISH LOLIPOP
AUTHOR
03 June, 2010 08:58 delete

nak teka..rita rudaini

Reply
avatar
sop
AUTHOR
03 June, 2010 09:48 delete

Penyertaan MISH LOLIPOP di terima..

Reply
avatar
farra8979
AUTHOR
03 June, 2010 12:24 delete

okey la.. farra pilih fauziah latiff...

Reply
avatar
Rozana Razali
AUTHOR
03 June, 2010 21:59 delete This comment has been removed by the author.
avatar
sop
AUTHOR
04 June, 2010 11:29 delete

farra8979 - penyertaan di terima
Rozana Razali - ngapa deleted jawapan? nak tukar ker? boleh jer..selangi blom tutup

Reply
avatar
hans
AUTHOR
04 June, 2010 19:15 delete

wah...siapakah ini?

Gua rasa ini gambar ATILIA

Reply
avatar
sop
AUTHOR
04 June, 2010 23:24 delete

penyertaan hans diterima.. betul ke ni Atilia? Tunggu..kita lihat siapa yang kena..

Reply
avatar
Rozana Razali
AUTHOR
05 June, 2010 22:46 delete

pernah berkawen tu stil kawen ke dh cerai?

Reply
avatar
sop
AUTHOR
05 June, 2010 23:37 delete

tak pasti plak.. rasanya dah bercerai kot.. x boleh nak jawab, tp yg pasti dah kahwin sebelum ni..

Reply
avatar
sop
AUTHOR
07 June, 2010 08:11 delete

penyertaan Rozana Razali diterima

Reply
avatar