Aku sekarang pengguna DIGI


Setelah 2 tahun menggunakan perkhidmatan broadband U Mobile, akhirnya aku berpindah ke DIGI. Kontrak bersama U Mobile selama 2 tahun berakhir bulan lepas dan hari ini aku dengan rasminya menutup akaun U Mobile. Selesai tutup akaun U Mobile, aku terus berdaftar dengan DIGI dengan pakej RM58 tanpa had.

Selepas membuat setting akaun, aku terus boleh menggunakan broadband DIGI. Setakat ini, kelajuan broadband DIGI amat memuaskan berbanding perkhidmatan sebelum ini. Tiada lagi masalah halaman load lambat. Secara keseluruhan, aku berpuas hati dengan tahap kelajuan broadband DIGI.

Berikut kelajuan broadband aku menggunakan SpeedTest.net:


Esok cuba pula kelajuan di pejabat.
Previous
Next Post »

4 comments

Write comments
fideila
AUTHOR
26 May, 2010 23:24 delete

sekarang digi semakin melebarkan sayapnye..huhu..go go digi!! hehe

Reply
avatar
sop
AUTHOR
26 May, 2010 23:38 delete

@fideila - mmg dari dulu dengar pendapat kawan yg DIGI paling stable tp masa tu masih mahal. skrg hanya RM58 unlimeted, sumer mampu... huhuhu.. syabas DIGI

Reply
avatar
Mommyyus
AUTHOR
27 May, 2010 01:21 delete

yes..digi d best. murah & laju betul. kat umah pasng router, pastu cucuk digi broadband pun masih laju..

Reply
avatar
sop
AUTHOR
27 May, 2010 08:11 delete

iyer ke Mommyyus.. kalau ikut dah lama nak pakai, tp terikat dgn kontrak sebelum ini.. terima kasih atas komen tersebut..

Reply
avatar