Ebook ilmu komputer untuk kegunaan harian

Ilmu hacking & keselamatan komputer, website & blogging, perniagaan & buat duit internet, serta ilmu promosi! Tidak lupa dengan bonus-bonus menarik untuk anda!!
“Ilmu-ilmu yang mesti anda ketahui!”
From: bonie-X-
Tarikh: Jumaat, Februari 12, 2010
Memperkenalkan sebuah eBook (dalam satu pakej) yang paling mesti anda miliki untuk menjadi hacker berilmu, ahli perniagaan berjaya, dan individu yang dihormati!
Untuk menjadi sebegitu rupa, anda mesti menguasai.....
Isi Kandungan eBook hebat ini:
[Ilmu Hacking & Keselamatan Komputer]
  • Crack WEP (Wireless) key jiran / sekolah / bangunan / dimana sahaja . Jadi anda boleh berinternet dengan percuma.
  • Cara buat IRC Trojan bot + cara mengawalnya + upload di hosting percuma.
  • Simple DOS attack & flood ip (sangat berguna untuk mengenakan rakan anda yang berlagak mempunyai LAN website seperti di kolej & universiti).
  • IRC Backdoor – buat lawak dan kawal komputer rakan anda melalui mIRC command sahaja. Tak percaya? Betul...
  • Membina Trojan + Program Trojan Backdoor + cara mengawal komputer mangsa + cara mengenalinya.
  • Mencipta laman Fake / anonymous email – hantar email kpd sesiapa dengan alamat email apa sahaja yang anda mahu. Contoh: admin@domainpalsu.com kepada rakan anda.
  • Melajukan bandwith internet anda tanpa limit. Tak perlu software..
  • Mencipta SMS palsu kepada diri sendiri (boleh buat atau duplicate voucher palsu dan bergurau dgn kawan-kawan)
  • Membuang program Trojan dengan cepat dan mudah.
  • Memecah asterisk (‘*****’) password didalam komputer.
  • Hack password streamyx ? Anda mahu berapa password? 1000? 2000? + Rahsia pakej-pakej streamyx. Boleh.. saya tunjukkan.
  • Cara membuat Windows XP anda Genuine. Jadi anda boleh update / install perisian windows anda tanpa banyak hal lagi.
  • Cara mendapatkan product key dalam Windows anda dengan 1 klik sahaja. Ya.. betul.. 1 klik jer.. Berguna jika anda telah hilang product key dan mahu reformat / reinstall window anda.
  • Mendapatkan password YM , Windows Live Messenger (hotmail) dan lain-lain password dalam komputer anda. Untuk recovery process. Jadi anda boleh lihat password ahli keluarga / rakan / boyfriend atau girlfriend anda.
  • Mendapatkan password wireless yang pernah ada dalam laptop anda.
  • Cara cari crack & keygen sesebuah program supaya tiada had / limit / restriction lagi.
  • Memeriksa kesahihan (validation) dan menjana (generate) nombor kredit kad dengan mudah.
  • Menghapuskan jejak dan log anda dengan beberapa klik sahaja.
  • Membersih dan mengemaskini komputer dengan tips & cara mudah serta percuma. Komputer anda akan gagah perkasa!
  • Langkah-langkah melayari Internet secara PERCUMA dengan simkad Celcom 3G.
[Ilmu Website & Blogging]
  • Cara bina blog dengan blogspot PERCUMA!
  • Rahsia-rahsia Blogspot - pasti anda terkejut!
  • Perihal domain & hosting & website personal / bisnes.
  • Dimana ingin mendapatkan domain & webhosting percuma?
  • Cara nak upload files ke webhosting anda dengan cepat, mudah dan tangkas! Tak perlu upload ikut web lagi.. Boleh kemaskini web dengan cepat!
  • Cara membuat borang (form) online di laman anda. Anda boleh buat order form, inquiry dan lain-lain form dengan mudah dan percuma! Boleh letak dalam blog anda pulak tu..
  • Mencantikkan friendster, myspace, website & blog anda dengan sekelip mata.
  • Mengesan + menjejak IP address pengunjung ke laman web anda.
  • Membuat chatbox supaya kawan-kawan boleh borak di laman anda.
  • Pelbagai jenis addon dan widget menarik untuk website dan blog anda.
[Ilmu Perniagaan & Buat Duit Internet]
  • Program-program yang tidak memerlukan modal tetapi benar-benar memberi income kepada anda. Disertakan langkah-langkah serta contoh-contoh lengkap.
  • Program-program yang modalnya rendah, tetapi memberi hasil lumayan. Malah ada yang tidak memerlukan anda untuk bekerja keras. I'm serious! [Klik Sini Untuk Bukti]
  • Cara mendapatkan klik yang banyak dan mendatangkan Dollar kepada anda yang sebenar. Jana Dollar setiap hari tanpa berbuat apa-apa! Sungguh berkesan untuk program Google Adsense.       [Klik Sini Untuk Bukti] (Sila lihat semua gambar bukti tersebut. Saya update setiap hari..)
  • Membina blog / website sendiri dan menerima tempahan iklan banner dan teks.
  • Cara menyenaraikan website anda di Yahoo, Google, Msn & lain-lain enjin carian dengan PERCUMA. Ya... percuma lagi!
  • Siapa kata Program Google Adsense For Domains (AFD) kita kena beli domain .com, .net, .org, .info dan dot sebagainya? Saya ada cara nak buat ianya menjadi PERCUMA! Ya.. percuma lagi.
  • Miliki laman web bisnes segera anda sendiri dan terima pendapatan. Langkah demi langkah diajarkan sehingga anda berjaya mendapat pendapatan tambahan dengannya.
[Ilmu Promosi]
  • Rahsia promosi + teknik-teknik khas YahooGroups dan GoogleGroups.
  • Senarai YahooGroups dan GoogleGroups.
  • Senarai laman-laman promosi percuma.
  • Rahsia & trick kongsi untung dengan promosi di Berita Harian Online
  • Cara menghantar email ke beribu manusia dengan pantas dengan hanya teknik klik.
  • Auto respond email.
  • Menjana 1 Juta trafik ke laman web anda.
  • Teknik-teknik alternatif membuat promosi yang berkesan.
  • Software membuat animated banner perniagaan anda dengan mudah. Anda boleh cipta pelbagai saiz banner promosi anda dengan gambar yang bergerak ikut suka anda. [Klik Contoh]
  • Teknik Ringkas Jemputan Bisnes Sekaligus Melalui Email dengan Import Address atau Mailing List Anda. (Email anda akan diterima oleh penerima dalam keadaan personal, kerana penerima akan melihat alamat emailnya sahaja dan bukan alamat email orang yang lain.)
[BONUS!!!]
  • Hacker ethics.
  • Disertakan bersama software-software berkaitan dengan tutorial dalam isi kandungan diatas.
  • Mengenali website penipuan / scam.
  • Jika anda diganggu / diserang secara siber / dikacau / ditipu / atau mempunyai masalah Siber, dimana mahu laporkan? Bagaimana?
  • Free template web jualan eBook + Landing Page + Action Script E Cover + Footer + PSD Template
  • Software beserta crack untuk anda buat cover e-book dengan mudah! Gerak-gerak mouse je, dah siap cover ebook...
  • 24 Jam Sehari, 7 Hari seminggu online support untuk anda!
  • ILMU MACHO, KACAK, TAMPAN DAN BERGAYA DI RUANG CYBER! BETUL! BACALAH!
  • Download sebuah e-textbook digital bertajuk "Security In Computing 4th Edition". Buku teks sebenar memang mahal dan biasa digunakan dalam kelas Data Security oleh Universiti di Malaysia.
Saya memberi jaminan anda akan berpuas hati dengan eBook ini. Saya akan mengembalikan wang anda jika anda tidak berpuas hati, tanpa sebarang soal:
Tidak perlu saya berbohong dengan pelbagai jenis testimoni tipu dan rekaan untuk membuatkan anda percaya dengan eBook saya ini. Namun, cukuplah dengan janji saya untuk memulangkan kembali wang anda 100% tanpa sebarang soal jika selepas 90 hari mempraktikkan ilmu-ilmu ini dan ianya tidak memberi sebarang kebaikan kepada anda. Saya berani mengatakan anda pastinya berpuas hati dengan eBook saya ini dan anda akan lebih yakin dengan diri anda selepas anda membaca dan mempraktikkan ilmu-ilmu ini.
Ebook ini bukanlah ebook membebel dan penuh dengan ayat-ayat merapu yang hanya membuang masa anda. Ia adalah langkah demi langkah (step by step) yang disusun secara mudah dan bergambar (baca 2 page pun dah reti nak buat macamana). Dijamin, tidak ada satu pun ayat yang merepek untuk anda baca. Perisian yang dibekalkan juga adalah benar dan bukan rekaan!
Saya telah 'compilekan' kesemua ilmu ini dalam satu pakej yang mudah dan simple serta murah. Tidak seperti sesetengah individu yang menjual eBook untuk satu atau beberapa ilmu sahaja dengan harga yang mungkin jauh lebih tinggi daripada saya. Bayangkan, ini ilmu yang sungguh banyak dan bermanfaat!
Saya telah berusaha keras dan mengambil masa yang panjang untuk menyiapkan dan melengkapkan dengan 'sesimple' mungkin supaya setiap langkah ini mudah difahami oleh anda. Berbanding dengan pelaburan, tenaga dan komitmen saya kepada eBook ini, ia hanyalah sumbangan 20 sen anda kepada saya setiap hari dalam setahun.
Belilah walau pada jam 3.00 pagi sekalipun.. Tak rugi menambah ilmu..
Harga difikirkan oleh saya pada awalnya: RM 280
Harga diturunkan: RM 180
HARGA PROMOSI: RM100 SAHAJA
Masih menunggu? Tunggu hingga harganya naik lagi?
Bertindak bijak.. beli sekarang!
Previous
Next Post »