Berada di Dynasty Hotel Kuala Lumpur

Selamat sejahtera kepada semua rakan.


Pernah menginap di Dynasty Hotel Kuala Lumpur?
Sop baru pertama kali berada di bilik Dynasty Hotel Kuala Lumpur. Sebelum ini pernah ada program di situ tetapi tidak menginap.

Dynasty Hotel Kuala Lumpur ini agak popular juga di Kuala Lumpur mungkin kerana bangunan yang agak tinggi dan menjadi 'landmark' kepada warga Kuala Lumpur. Contohnya bagi yang hendak mencari bengkel motosikal berkuasa tinggi, dihadapanya ada sebuah bengkel :)

Pada pandangan peribadi Sop, Dynasty Hotel Kuala Lumpur boleh menjadi pilihan bagi yang datang ke Kuala Lumpur. Dynasty Hotel Kuala Lumpur mempunya ruang bilik yang luas dan selesa kepada tetamu. Kelengkapan bilik turut disediakan seperti pemanas air minuman, peti ais mini dan lain-lain lagi.


Bilik yang Sop dapat merupakan jenis Executive Room dan memang selesa untuk menginap. Walaupun hotel jenis lama, tetapi maintenance masih baik dan memuaskan.

Makan dan minum juga memuaskan dengan menu yang menarik.

Antara kemudahan lain yang disediakan di sini ialah kolam renang di ruang bumbung dan gym.

Dynasty Hotel Kuala Lumpur is a 3 star hotel situated 500 metres from PWTC (Putra World Trade Centre) and the Titiwangsa LRT Station.
The 364 spacious rooms at Dynasty Kuala Lumpur located on high floors with a view of the city. Featuring classic furnishings and a TV. Private bathrooms come with a hairdryer and hot/cold shower. For convenience, a safe and free parking space is provided for room guests.
The fitness centre and the 15-metre double deck swimming pool are located on the roof, which offers guests a panoramic view of the city skyline.
Aseana Coffee House offers a range of Western and Asian dishes. For a hot cup of coffee and delicious pastries, head down to Cafe Biscotti.
Dynasty Hotel Kuala Lumpur is also 10 minutes drive from KLCC, and 50 minutes from KLIA (Kuala Lumpur International Airport).

Maklumat lanjut atau semak harga bilik Dynasty Hotel Kuala Lumpur, sila rujuk sini.

Galeri gambar:







Permandangan dari bilik, view KLCC


Previous
Next Post »

10 comments

Write comments
07 August, 2015 09:39 delete

Kata nak ke JB.Call akak singgah Pasir Gudang.

Reply
avatar
07 August, 2015 11:55 delete

tak pernah lg ke hotel ni..maklum ler byk sgt pilihan hotel di KL ni

Reply
avatar
Sop Nama Saya
AUTHOR
07 August, 2015 12:38 delete

Boleh try nanti @syasya

Reply
avatar
Sop Nama Saya
AUTHOR
07 August, 2015 12:39 delete

Yer betul @perdu cinta :)

Reply
avatar
Sop Nama Saya
AUTHOR
07 August, 2015 12:40 delete

JB nanti 27 Ogos baru pergi kak 😀

Reply
avatar
Sop Nama Saya
AUTHOR
07 August, 2015 12:41 delete

Betul tu suka..
Mmg byk :) review ni senang bg kengkawan nak pilih nanti.. Huhuhu

Reply
avatar
11 August, 2015 12:44 delete

kalo dok hotel ni aku suka dok tab mandi tu je. hahahahhaa

Reply
avatar
Sop Nama Saya
AUTHOR
12 August, 2015 10:17 delete

ada tab mmg best berendam kan @Bahrain :) huhuh

Reply
avatar