Template baru SOP.NAME.MY tahun 2015

Selamat sejahtera kepada semua rakan.

Template baru SOP.NAME.MY tahun 2015

Template blog memainkan peranan penting kepada pengunjung, SEO dan juga pemilik. Setiap faktor memainkan peranan walaupun isi blog menjadi perkara utama kepada blog. Sop percaya semua tahu tentang kepentingan template kepada pembaca dan SEO.

Bagaimana pula dengan pemilik blog?
Perlukah template memberi peranan kepada pemilik blog?

Template blog yang Sop guna sebelum ini sangat berpuas hati dengan segi paparan, SEO dan lain-lain. Namun kerana mood berblog yang agak lemah, Sop terpaksa mencari template baru untuk memberi menjana minat berblog kembali. Ini kerana apabila paparan baru, kita akan lebih rasa bersemangat dengan blog kita.

Selain itu, banyak perkara yang hendak diubah dengan template blog menjadikan kita fokus kepada blog. Contohnya template SOP.NAME.MY sekarang masih banyak yang Sop tidak puas hati dan tindakan pengubahsuaian dilakukan secara berterusan. Disamping itu, bolehlah Sop membuat entry untuk kandungan blog.

Seperti biasa, template yang menjadi pilihan Sop perlu ringkas dan menarik kepada mata sendiri. Agak sukar juga untuk berkenan dengan template blog ini walaupun banyak yang boleh didownload dari internet. Biasanya faktor unik menjadi pilihan agak nampak kelainan berbanding template sebelum ini.

Untuk template tahun ini, tiada yang menarik kecuali gambar pada entry menjadi slide show.

Selain itu, template ini juga mesra mobile.

Kesan SEO pun agak kurang kerana page view boleh kelihatan jatuh berbanding sebelum ini. Beberapa ramuan perlu dimasukkan untuk memastikan ia mesra SEO.

Secara keseluruhan, Sop berpuas hati dengan template ini.

Apa pendapat anda pula?
Previous
Next Post »

9 comments

Write comments
nur ikaa
AUTHOR
09 March, 2015 16:44 delete

smart jugak template ni......

Reply
avatar
yana yassin
AUTHOR
10 March, 2015 10:25 delete

Waaah ,.. nampak kemas . Tapi tang tulisan kat entri . Kita rasa cam kureng jelas . Baca tak puas . Ke sebab mata sendiri bermasalah . Hahahahaha .

Reply
avatar
Affy Afiqah
AUTHOR
12 March, 2015 13:24 delete

lebih tersusun dan kemas :)

Reply
avatar
Ieta Mat Saad
AUTHOR
15 March, 2015 23:19 delete

hensem dah template ni... SEO tu kan leh letak kat Meta Tag kan? Saya tak pandai SEO hehe...

Reply
avatar
Ieta Mat Saad
AUTHOR
15 March, 2015 23:20 delete

hensem dah template ni... SEO tu kan leh letak kat Meta Tag kan? Saya tak pandai SEO hehe...

Reply
avatar
Sop Nama Saya
AUTHOR
16 March, 2015 09:54 delete

terima kasih Ieta :)

Reply
avatar
Sop Nama Saya
AUTHOR
16 March, 2015 09:55 delete

terima kasih Ieta :)

Reply
avatar