Tango chat ni ramai pengguna gay?



Selamat sejahtera kepada semua rakan.

Anda pengguna Tango chat?
Aplikasi Tango chat/messeger ini Sop pasang kerana menyediakan kemudahan mesej, panggilan suara dan panggilan video internet. Walaupun sudah lama install tetapi amat jarang menggunakannya.

Berbeza dengan aplikasi WhatApps, Tango boleh menyenaraikan senarai rakan dari banyak sumber seperti contact telefon dan akaun sosial yang lain. Pengguna boleh tambah ke senarai rakan melalui sosial media yang berkaitan.

Hari ini terpaksa membuang aplikasi ini kerana kelihatan ramai senarai rakan yang telah ditambah seperti songsang sahaja. Sop biasanya tidak tapis permintaan rakan kerana ramai rakan blogger yang tidak dikenali secara langsung. Namun jika tidak kenal Sop tidak akan membalas mesej yang dihantar :) Malas hendak melayan spaming user yang sering berlaku.

Namun apabila kelihatan 'feed news' Tango rakan-rakan macam pelik sahaja menimbulkan kerisauan. Nampak sangat mereka ini berminat dengan perkara songsang. Iks iks iks

Adakah aplikasi Tango merupakan tempat pencarian rakan gay?
Previous
Next Post »

4 comments

Write comments
10 March, 2014 10:42 delete

awok 1st time dengo applikasi ni.... kalo udah memusykilkan diri sop... mmg patut le buang terus.....

Reply
avatar
Hafizul
AUTHOR
13 March, 2014 11:55 delete

Tak pernah pakai pun tango ni..pernah pakai whatsapp jer..tapi tu pun tak lama..hehe..emm seram la kalau betul2 tempat mencari gay..haha

Reply
avatar
Sop Nama Saya
AUTHOR
23 March, 2014 00:50 delete

terus buang... hehehe
mmg xbgs kalau pelik2 ni
terima kasih D_08

Reply
avatar
Sop Nama Saya
AUTHOR
23 March, 2014 00:51 delete

itu lah
dorang mcm2 hal lah
sampai ke sini dok mencari,, hehehe

Reply
avatar