Semak siapa buang anda sebagai rakan di Facebook?

Selamat sejahtera kepada semua rakan.

Semak siapa buang anda sebagai rakan di Facebook?
Tiada yang tidak mahu berkawan dengan Sop setakat ini :)
Berminat untuk melihat jika ada rakan Facebook yang memadam adan dari senarai rakan?
Terdapat laman web yang menyediakan kemudahan menyemak sekiranya terdapat rakan yang telah memadam anda dari senarai mereka iaitu who.deleted.me

Laman web who.deleted.me ini sangat mudah untuk digunakan iaitu dengan connect sahaja akaun Facebook anda dan statistik akan dipaparkan jika ada. Tidak perlu daftar dan penggunaan adalah PERCUMA sahaja.

Sop baru sahaja semak dan bertuah kerana tiada rakan yang telah padam Sop dari senarai rakan Facebook.

Bagus juga kita semak perkara seperti ini kerana boleh kita tahu ada yang suka atau tidak. Kemungkinan ada perkara rakan lain yang tidak suka atau marah sehingga tidak lagi mahu berkawan kita bukan?

Sop sendiri tidak suka dengan pengguna yang add friend Facebook semata-mata untuk promosi dan iklan. Malah ada yang setiap kali update terus tag gambar atau status sedangkan tidak ada kena mengena langsung. Pengguna begini biasanya tidak lama berada dalam senarai rakan Facebook Sop :)

Kepada yang ingin menyemak siapa yang sudah tidak mahu berkawan dengan anda, sila layari who.deleted.me

Selamat mencuba :)
Previous
Next Post »

6 comments

Write comments
Abe Kie
AUTHOR
02 January, 2014 11:48 delete

esok nak cuba site ni. di sek FB kena block...huhuhuhu

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
02 January, 2014 21:53 delete

ada jugak eh mcm ni.. FB pun dah lama tak buka. hehe

Reply
avatar
Sop Nama Saya
AUTHOR
06 January, 2014 23:37 delete

try la check aisya
kot2 ada :) hehehehe

Reply
avatar
Sop Nama Saya
AUTHOR
06 January, 2014 23:38 delete

try Abe Kie
kot2 ada yg xsuka kita kan... hehehe

Reply
avatar
Sop Nama Saya
AUTHOR
11 November, 2015 10:40 delete

dah x boleh buat masa sekarang :)

Reply
avatar