Tonton Movie Online Percuma

Selamat sejahtera kepada semua rakan.

Tonton Movie Online Percuma

Menonton movie online perkara tidak asing lagi sekarang ini. Jika dulu, agak sukar untuk menonton movie secara online kerana kengkangan talian internet yang perlahan. Menonton filem pendek pun terpaksa menunggu lama untuk loading.

Sejak kemunculan kabel optic, internet semakin pantas sehingga talian TV menggunakan internet sahaja. Menonton movie secara online menjadi pilihan kerana pengguna tidak perlu untuk download untuk menontonnya. Pilih movie dan terus play sahaja :)

Bagi pemilik smart TV, movie online merupakan satu kelebihan kerana mereka tidak perlu susah-susah hendak donwload atau beli DVD lagi. Terus layari laman web dan play sahaja terus melalui smart TV. Sungguh mudah bukan?

Tonton Movie Online Percuma

Terdapat banyak laman web yang menyediakan movie online secara percuma dan salah satunya ialah MEGASHARE.INFO. Sop suka dengan laman web MEGASHARE.INFO kerana loading movie yang agak lancar dan kualiti movie yang baik. Terdapat web yang agak perlahanan loading movie kerana hosting yang digunakan perlahan dan kualiti gambar yang kurang baik.

Paling penting, banyak movie yang disediakan untuk tontonan pengguna secara percuma. Antara kategori yang disediakan seperti aksi, animasi, komedi, drama, asian dan sebagainya.

Untuk maklumat lanjut mengenai movie online ini, sila lawat laman web MEGASHARE.INFO.

Apa laman web movie online anda gemari pula?

Previous
Next Post »

14 comments

Write comments
Affy Afiqah
AUTHOR
30 December, 2013 08:07 delete

alamak, tak pernah pula ika tahu tentang megashare ni....boleh try usha2 ni nanti tengok ada cerita apa..hewhew

TQ sharing sop :)

Reply
avatar
Abe Kie
AUTHOR
30 December, 2013 09:37 delete

boleh rakam n download ke?

Reply
avatar
Sop Nama Saya
AUTHOR
30 December, 2013 10:40 delete

Utk download kena guna IDM sbb web xsediakan link fownload :)

Reply
avatar
Sop Nama Saya
AUTHOR
30 December, 2013 10:41 delete

Jom layan movie... :)
Biasa web mana ika nonton?

Reply
avatar
30 December, 2013 22:16 delete

Boleh try jugak nnt. Baru tahu ni Sop. Terima kasih..

Reply
avatar
31 December, 2013 17:05 delete

Jaang tegok online biasanya terus download. Pastu baru tengok.

Reply
avatar
onn Lajer
AUTHOR
31 December, 2013 17:58 delete

Nampak gaya gua kena beli smart tv juga lah nih

Reply
avatar
Sop Nama Saya
AUTHOR
05 January, 2014 17:43 delete

terima kasih bro shameel

Reply
avatar
Sop Nama Saya
AUTHOR
05 January, 2014 17:43 delete

subtitle xda la Nurul :)

Reply
avatar
Sop Nama Saya
AUTHOR
05 January, 2014 17:43 delete

ok juga kalau terus download :)
boleh tgk bila2 )

Reply
avatar
Sop Nama Saya
AUTHOR
05 January, 2014 17:44 delete

mmg perlu smartTV skrg ni bro Onn Lajer :)

Reply
avatar
20 March, 2014 07:33 delete

Thanks Infonya, sya langsung saja mau nonton ke Megashare

Reply
avatar
Sop Nama Saya
AUTHOR
20 March, 2014 21:36 delete

Sama2. Jom menonton :)

Reply
avatar