Akhirnya dapat juga drill heavy duty

Salam 1Malaysia kepada semua rakan.
Moga ceria bersama keluarga dan sahabat semua.

Sebelum ini ada entry blog Sop tentang mencari drill heavy duty untuk menebuk lubang railing langsir. Setelah cuba cari-cari dan mencari (mana hendak jumpa jika carikan? lainlah beli, baru ada) dan akhirnya Sop mendapat juga. Bukan jumpa tetapi beli yer.

Fikir punya fikir, sampai bila hendak pinjam atau sewa. Setiap kali hendak guna kena pinjam. Segan la juga selalu pinjam sahaja. Hendak sewa memang tiada yang sediakan perkhidmatan tersebut. Selepas ini, bolehlah siapa hendak sewa drill heavy duty untuk tebuk sikit-sikit di rumah dengan Sop.

Esok bolehlah aktiviti menebuk dilakukan. Jika kesempatan, boleh masukkan dalam entry :) Agak lama sliding depan ini tiada langsir. Bila petang, cuaca panas terus masuk ke rumah. Hendak menonton TV pun tidak selesa kerana panas.

Terima kasih kerana membaca entry ini.


Previous
Next Post »

4 comments

Write comments
nor nora
AUTHOR
28 January, 2013 09:34 delete

salam. sy tgh mncri drill yg boley dsewa jgk ni..abg duduk area mna eh

Reply
avatar
Sop Nama Saya
AUTHOR
28 January, 2013 11:48 delete

Sop dok danau kota. Nak pinjam boleh je dtg ambil

Reply
avatar
Tinta Lana
AUTHOR
16 August, 2016 16:54 delete

Assalammualaikum.

Terima kasih abgusop utk cdgn drill tu. Binaan rumah batu bata, rumah kmpung abgusop, jadi teragak2 jugak nk beli jenis yg mcmna.

Reply
avatar
Sop Nama Saya
AUTHOR
16 August, 2016 17:26 delete

rumah batu bata drill biasa pun boleh tebuk :)

Reply
avatar