Test lawan SEO - Siapa hebat?


Agak lama tidak buat test speed, ping blog dan uji SEO blog. Pada peringkat awal dulu, selalu juga bermain dengan benda-benda macam ini. Ia membantu kita menilai dan menganalisis blog serta memperbaiki kelemahan. Dalam banyak perkara, yang paling utama ialah entry. Ia adalah kunci utama kepada semua SEO.

Setting-setting lain sekadar membantu untuk menambah SEO blog dan juga trafik.

Jom kita lihat dengan siapa Sop lawan!
Giler ke apa Sop lawan dengan mudah.my! Laman web yang berada diranking terhebat di Malaysia dengan jumlah trafik berjuta-juta lemon. huhuhu
Jika berlawan dengan yang hebat-hebat, boleh lah Sop perasan-perasan sikit konon-konon mampu menandingi mereka. Huhuhuh
Kenyataan, jauh api dari bara. Lihatlah jauh mana Sop ketinggalan dari jumlah point terkumpul :)

Jika rakan-rakan ingin test juga, sila rujuk link di bawah. Sambil-sambil tu, boleh test dengan blog Sop. Jika blog Sop kalah, diam-diam dah yer.. Kalau menang, sila lah inform kat sini. Hahahaha

http://rapid.searchmetrics.com/en/seo-tools/site-analysis/seo-challenge,60.html
Previous
Next Post »