contact lenssss! (freshlook, freshkon)

Maklumat lanjut sini
Ingin contact lens yang bergaya?
Harga mampu milik?
Sila baca maklumat di bawah:
sebelum ni bila tengok orang pakai contact lens color, terus teruja waaaaa cantiknyaa. tapi fulus fulus fulus, piket terus berbunyi kacing kacing kacing zzzzzz. (zzzzz itu sila bayangkan duit jatuh. haha.)
nak pakai korean punya yang banyak-banyak corak, tapi takut, cane??
ok, pakai je lah produk apa yang ada, pilihan yang ada; FRESHLOOK, FRESHKON. ini semua list untuk color punya contact lens. nanti orang pandang mata, terus jatuh ke hati. wahh! (overrr. haha)


senang cerita.
kalau korang berminat nak beli contact lens color brands yang tersenarai di atas,
boleh email aku di, farah_aquarius90@yahoo.co.uk
kiranya berminat, sila nyatakan power korang, warna apa yang korang nak, no telefon, nanti senang nak tanya further dan nak tulis kat atas pos nanti, alamat dan alamat.

berapa harga?
RM 47 TERMASUK POSTAGE ye korang!
dan kepada yang jauh sikit tapi dekat di hati, Sabah Sarawak, bayaran tambah RM2 sahaja., maksudnya RM49 la ye.
jangan risau, ini macam contact lens yang korang biasa nampak kat kedai-kedai lain jugak, dan macam biasa due dia paling lama sampai 3 bulan. cuma tak recommended lah kalau nak pakai lama-lama sangat sebab risiko untuk kena jangkitan tu ada lah jugak. kalau nak tukar per month pun boleh. ikut kebiasaan masing-masing lah. :)
apa yang penting yang korang perlu ingat, jangan share lens krang dengan kawan-kawan ke. contoh, kalau korang dah pakai lens tu, pakai je lens tu sampai habis limit. jangan nak share-share tukar ngan kawan ang sama power sebab berkenan dengan color yang dia pakai. itu lagi lah tinggi risiko untuk kena jangkitan. scary kann..

ini list color yang korang boleh pilih.

Freshlook :

gray
Itu baru satu contoh, banyak lagi ada. Apa kata lawat blog beliau untuk maklumat lanjut.
Klik sini untuk maklumat lanjut...

__________________________________________________________________
Ruang iklan ini telah di sewa oleh Fatin Syahirah seperti maklumat berikut:
Nama Iklan - mata cantik
Tempoh - 1 bulan
Tarikh - 17 Februari hingga 16 Mac 2011
Previous
Next Post »