Salah satu sebab blog aku tidak menerima buffered Nuffnang

Apa lah nasib aku, keyword ini yang menjadi lawatan utama ke blog aku. Patut lah tak sangkut dengan Buffered Earning dari Nuffnang. Korang tengok keyword di bawah:


Sebenarnya, topik tu aku ulas dari berita utama di blog aku. Oleh kerana ramai yang cari benda-benda seperti ini, maka traffic banyak datang ke blog aku. Kesannya keyword yang tak cantik ke atas blog aku!

Sebelum ini, banyak juga buffered earning yang aku dapat tetapi sejak-dua mejak ini agak sunyi dan sepi. Blog kedua aku walaupun tiada traffic tetapi masih mendapat buffered earning. Itu yang menjadi kesangsian aku. Oleh itu, aku andaikan ini lah puncanya..

 Iks.. cam mane ni?


Aku dah delete post yang berkaitan dengan lucah2. Harap2 lepas ini boleh dapat kembali Buffered Earning..huhuhu
Previous
Next Post »

2 comments

Write comments
iniAKU
AUTHOR
07 June, 2010 08:46 delete

haha..ade kaitan ke post lucah ngn buffred earnin tu? @_@

Reply
avatar
sop
AUTHOR
07 June, 2010 09:17 delete

pengiklan mesti lihat keyword dr blog juga..
mesti ambil blog yg berkaitan seperti teknologi ke, apa ker..
kalau keyword lucah byk, macam blog aku blog lucah plak.. iks..
rasanya byk blog yg mengalami nasib sama sperti aku.. menerima keyword tah apa-apa tah.. huhuhuhu

Reply
avatar