Akhbar 3D - Apa pendapat anda?

Teringat cerita Harry Porter yang mana semua gambar bergerak-gerak tak kira gambar album ker atau akhbar. Namun sekarang frame gambar digital pun ramai yang gunakan. Tidak perlu cuci gambar, hanya masukkan softcopy sahaja.

Begitu juga dengan filem 3D sekarang ini yang semakin popular. Pengeluar filem berlumba-lumba menggunakan teknologi ini dalam filem. Malangnya aku sendiri tidak pernah menonton wayang 3D.. Huhuhu.. malunyer..

Bagaimana pula dengan akhbar 3D? Adakah ia akan menerima sambutan?
Korang jawab la yek...

Previous
Next Post »

4 comments

Write comments
hadawa
AUTHOR
09 June, 2010 13:57 delete

wah,,best nye cam harry potter,,hehe,,

Reply
avatar
sop
AUTHOR
09 June, 2010 14:30 delete

@hadawa - mesti real tgk gambar..

Reply
avatar
s h e e
AUTHOR
10 June, 2010 20:46 delete

hehe...mcm besh jew bace akhbar 3d...sy sukew tgk cite 3d...besh2...

Reply
avatar
sop
AUTHOR
10 June, 2010 22:43 delete

iyer ker..shee..
sy pernah tgk movie 3D kat genting jer.. kat wayang blom lg..

Reply
avatar