Peraduan Teka dan Menang - Siapa Dia?

Peraduan tekan dan menang kembali lagi!!
Sila teka, siapa di dalam gambar tersebut?


Mudah sahaja untuk menang, hanya beri jawapan anda di ruangan komen. Hanya follower sahaja dibenarkan menyertai peraduan ini. Jika belum, sila-sila follow blog ini yek.. (terima kasih)

Peraduan bermula pada 1 Jun 2010 hingga 7 Jun 2010 (seminggu sahaja) dan tamat pada jam 11.30 tengah hari. Setiap peserta hanya boleh membuat tekaan sekali sahaja. Peserta yang meneka dengan betul terpantas akan memenangi peraduan ini. Keputusan pemenang akan diumumkan di blog ini pada 7 Jun 2010. Pemenang yang berjaya perlu membuat satu 'entry blog' mengenai peraduan yang dimenangi dan backlink ke blog ini (selepas diumumkan pemenang)

Sila membuat tekaan bermula 1 Jun 2010. Penyertaan terawal atau terlewat akan dibatalkan penyertaannya. (Walaupun anda tahu jawapannya, tak sabar nak teka, kena tunggu

Hadiah untuk peraduan ini ialah Kad Tambah Nilai PraBayar bernilai RM 10 sebarang talian telefon.
Previous
Next Post »

46 comments

Write comments
anin
AUTHOR
31 May, 2010 23:00 delete

lisa surihani ?

Reply
avatar
sop
AUTHOR
31 May, 2010 23:10 delete

Pembayang? Artis Wanita Malaysia.. huhuhu..
Lagi 1 jam untuk mula meneka..kita lihat siapa yang kena..

Reply
avatar
sop
AUTHOR
31 May, 2010 23:12 delete

anin, blom masuk 1 Jun 2010 lagi.. kena tunggu 1 Jun 2010..
walau bagaimanapun, terima kasih kerana mencuba..

Reply
avatar
CiK QiQi
AUTHOR
01 June, 2010 10:10 delete

adakah beliau adalh lisa surihani hencik sop

Reply
avatar
anin
AUTHOR
01 June, 2010 11:00 delete

nasha aziz kot.. nak teka lisa terawal teka.. dah tu ada dah yg teka..so tuka la jwpn ku
hntam saja la labu

Reply
avatar
sop
AUTHOR
01 June, 2010 13:21 delete

Jawapan akan dimaklumkan pada 7 Jun 2010. Sepanjang tempoh ini, semua boleh meneka.
Terima kasih kepada Cik QiQi, jaya jr dan anin.. tekaan diterima..

Betul atau salah? tunggu...
Penyertaan masih diterima..

Reply
avatar
Shuk
AUTHOR
01 June, 2010 14:47 delete

hmmm..sy putar bang..r untuk rita rudiani? huhu ~

Reply
avatar
sop
AUTHOR
01 June, 2010 14:52 delete

putar shuk..
jawapan di terima..
betul atau salah? kita tunggu sapa yang kena..

Reply
avatar
Milofloat
AUTHOR
01 June, 2010 15:01 delete

semalam sy ade mimpi Nasha Aziz.. soo..teka N-A-S-H-A A-Z-I-Z ... hehehehe

Reply
avatar
AJ
AUTHOR
01 June, 2010 15:21 delete

nk teka lisa surihani tp ade org dah teka hehehe Aj kasi teka Natasha hudson hahaha

Reply
avatar
tiefazatie
AUTHOR
01 June, 2010 15:33 delete

hye..ifa nak try..

ella kot..hihi

Reply
avatar
sop
AUTHOR
01 June, 2010 17:22 delete

Penyertaan Milofloat, AJ, tiefazatie di terima..
mari kita lihat siapa yang kena.. tunggu..!!
Penyertaan masih di buka..siapa tahu anda meneka dengan betul?

Reply
avatar
oh etty~
AUTHOR
01 June, 2010 22:25 delete

lisa surihani kn tuh

Reply
avatar
elle.y.n
AUTHOR
01 June, 2010 22:26 delete

Lisa Surihani :)

Reply
avatar
01 June, 2010 22:43 delete

diana dianelle..ahaks..=)

Reply
avatar
sop
AUTHOR
02 June, 2010 10:09 delete

Penyertaan oh etty~, elle.y.n, Megat Azfar, MaryamJamilah, sYafiQ rIDhWaN, Lelord di terima mr kay.

Kita lihat nanti siapa yang betul...tunggu..

Reply
avatar
jammbush
AUTHOR
02 June, 2010 11:19 delete

ratu rock malaysia : Ella.

Reply
avatar
sop
AUTHOR
02 June, 2010 14:15 delete

penyertaan jammbush diterima..

Reply
avatar
farra8979
AUTHOR
02 June, 2010 14:17 delete

fauziah latiff...

Reply
avatar
farra8979
AUTHOR
02 June, 2010 14:18 delete

x pun, normala shamsudin...

Reply
avatar
farra8979
AUTHOR
02 June, 2010 14:18 delete

x pun, normala shamsudin...

Reply
avatar
sop
AUTHOR
02 June, 2010 16:35 delete

@ farra8979 - yang mana satu ni? normala ke fauziah latif?

Reply
avatar
AnWaRnAiM
AUTHOR
02 June, 2010 17:02 delete

orang...btoi dak..

Reply
avatar
sop
AUTHOR
02 June, 2010 17:05 delete

@AnWaRnAiM - betul orang.. pandai!!
untuk menang, kena bagi nama artis ni..

Reply
avatar
AnWaRnAiM
AUTHOR
02 June, 2010 17:13 delete

hu3 i think fasha sandha la~

Reply
avatar
faiz
AUTHOR
02 June, 2010 20:03 delete

bang..sy nak teka jg bleh x..hehe..tp knpa hadiah dulu xsehebat yang ini..gurau je.
anyway..tahniah sbb menjayakan contest ini..=)

Reply
avatar
sop
AUTHOR
02 June, 2010 21:43 delete

@AnWaRnAiM - tekaan di terima
@faiz - hadiah lebih kurang jer.. dulu soalan senang kot, sekali teka dah betul. kali ni ramai penyertaan, kena up sikit.. hadiah pun ciput jer.. yg penting, utk seronok-seronok.. faiz x nak teka?

Reply
avatar
anin
AUTHOR
03 June, 2010 09:28 delete

pembetulan: rozita che' wan
adakah dia yg kita cari??

Reply
avatar
sop
AUTHOR
03 June, 2010 09:46 delete

Penyertaan Hafiz Ismi dan anin di terima..
betul atau tidak? 7 Jun 2010 akan diketahui..

Reply
avatar
faiz
AUTHOR
05 June, 2010 01:03 delete

tekaan sy blum msuk dlm update lg ke bang..ari tu sy teka atilia..

Reply
avatar
Ah Moy
AUTHOR
05 June, 2010 01:16 delete

saya teka dia ni nasha aziz

Reply
avatar
sop
AUTHOR
05 June, 2010 04:22 delete

Penyertaan faiz dan Ah Moy diterima..
Adakah anda pasti dengan jawapan anda? huhuhuh..
Tunggu 7 Jun 2010 jam 1.00 utk membuka topeng artis tersebut..

Reply
avatar
Mia Liana
AUTHOR
06 June, 2010 19:04 delete

uikkk...nak cuba jugalah...saja suka-suka... jangan ketawa tau! bukan senang nak teka...artis ni dahlah duduk... mia rasa Zila Bakarin...

Reply
avatar
sop
AUTHOR
06 June, 2010 23:23 delete

@Mia Liana - terima kasih sebab sudi join kontets.. mana boleh ketawa, belum tau jawapan.. esok jam 1 akan diumumkan siapa artis tersebut

Reply
avatar
Mia Liana
AUTHOR
07 June, 2010 09:05 delete

hmmm...susahnya nak teka ... ramai artis yang style rambutnya macam ni... :(

Reply
avatar
sop
AUTHOR
07 June, 2010 09:10 delete

@mia liana - artis perempuan mmg susah sket sbb ramai..
tak per, cuba jer.. mana tahu betul..
sebelum2 ni kontes sop buat mudah sgt..x ramai join
bila susah, ramai sket yg join..

Reply
avatar
MISH LOLIPOP
AUTHOR
07 June, 2010 10:38 delete

aik..apsl xdak nma lak kt updte..teka skali lg la..hehhe

RITA RUDAINI

Reply
avatar
sop
AUTHOR
07 June, 2010 11:22 delete

@ MISH LOLIPOP - tekaan mish selepas update 3, tu yg nama belum masuk. namun begitu, tekaan Mish termasuk dalam senarai keseluruhan yang membuat tekaan.

Sebentar lagi, jawapan sebenar akan dipaparkan. tunggu...!!!

Reply
avatar
sop
AUTHOR
07 June, 2010 11:38 delete

penyertaan di tutup, sila rujuk keputusan di sini:
http://www.gnesop.com/2010/06/keputusan-peraduan-teka-dan-menang.html

Reply
avatar