Pakai costume apa untuk Break Free with DiGi party?


Masih blur nih nak pakai costume apa untuk ke parti Break Free with DiGi. Kalau jadi superhero senang juga sebab banyak kedai yang sediakan costume tersebut. Tapi untuk orang jahat, memang susah sedikit.

Sedang usha-usha kedai costume kat internet dan masih belum jumpa yang berminat kerana tak tahu nak pakai apa?

Ada cadangan tak?
Ada 2 idea ni:
Previous
Next Post »

2 comments

Write comments
Miz Kadiah
AUTHOR
27 May, 2010 13:28 delete

Better yang kedua. Aku dapat invitation tu tapi tak pergi sebab kekeringan idea nak pakai kostum apa and memang tak leh g sebab aku ada hal lain.. huhuhu... Sayang x dpt pergi. Mesti best. Nanti jangan lupa share gambar kat blog ye..

Reply
avatar
sop
AUTHOR
27 May, 2010 14:10 delete

@ Miz Kadiah - iyer ker tak dapat pergi? Tak per nanti sop share gambar yek..
Yang kedua kena make up yek? Tak yah sewa topeng..

Reply
avatar