Kenapa status Nuffnang aku Ordinary(non-exclusive)

Tadi bila check akaun Nuffnang tetiba lihat Membership status : Ordinary(non-exclusive). Kenapa pula jadi cam ni? Sedangkan baru pagi tadi check masih lagi glitterati. Apa salah aku? Bila baca T&C, tidak pula rasanya aku terlanggar apa-apa T&C. Kalau cam cam ni, abis lah aku. Habis la keistimewaan atau kehebatan sebagai Exclusive Nuffnanger.

Sebelum ni pernah juga terjadi, apabila seminggu jugak, baru kembali kepada glitterati. Bukan apa, kebanyakkan pertandingan atau event perlu kepada blogger berstatus glitterati. Harap-harap status aku kembali kepada glitterati.

Huhuhuhu.. sedih....!!
Previous
Next Post »

4 comments

Write comments
21 May, 2010 19:03 delete

erk? hantar ticket kepada dorang....

Reply
avatar
MX
AUTHOR
21 May, 2010 19:26 delete

nanti gliterrati muncul la balik tu...

dia nak gurau2 je...

hehehehe

Reply
avatar
sop
AUTHOR
21 May, 2010 19:36 delete

@ kaizen - hantar tiket kpd org? x paham..??
@ Marina - awak pun sama? senasib
@ MX - harap2 muncul cepat. Saya dan buang web yg dimasukkan dlm list blog kerana tiada pelawat. Terbaca kat T&C salah satu sbb dia ambik blk status tu..

Reply
avatar