Hadiah Birthday Untuk Alisya


Blogger Eyriqazz telah membuat satu peraduan untuk mencari hadiah kepada puteri kesayangannya iaitu Alisya. Peraduan ini adalah berkaitan berikut:

Apakah Hadiah Birthday yang Paling Ideal Daripada Saya dan Isteri untuk Alisya dan kenapa?

Hadiah Birthday yang paling ideal untuk saudara Eyriqazz dan isteri belikan kepada Alisya ialah rantai emas berloceng.



Kenapa rantai emas berloceng?

* Rantai emas adalah perhiasan wanita yang paling digemari oleh wanita kerana cantik dan berharga,
* Rantai emas berloceng sangat sesuai dengan kanak-kanak perempuan,
* Loceng emas yang berbunyi boleh memberi perhatian kepada ibubapa apabila Alisya bergerak. Boleh memberi tahu kedudukan Alisya apabila tidak kelihatan didepan mata,
* Hadiah rantai emas adalah berharga dan ia sebagai tanda penghargaan kepada Alisya,
* Rantai emas boleh dinaiktaraf. Apabila Alisya semakin besar, rantai tersebut boleh ditukar dengan rantai lain yang lebih sesuai kerana harga emas sukar susut. Ia boleh di tukar beli bila-bila masa,
* Rantai emas juga adalah sebagai simpanan. Sekiranya masa kecemasan, boleh digadai atau jual bila-bila masa,
* Rantai emas boleh dipakai bila-bila masa dan tidak akan rosak,
* Rantai emas juga menjadi penyeri kepada Alisya apabila memakainya,
* Para ibu sangat sukakan anak perempuanya memakai rantai emas.


3 Blogger lain yang harus menyertai peraduan ini ialah:

Entry yang saya paling suka di Eyriqazz.com semestinya Contest | Hadiah Birthday Untuk Alisya kerana hadiah besar dan menarik!

<--------------------------------------Tamat entry penyertaan ---------------------------------------->

Hadiah untuk peraduan ini sangat menarik iaitu berjumlah RM500 dan juga penuh dengan kejutan pemenang.

Sekiranya anda juga berminat dengan peraduan ini, berikut adalah syarat-syarat penyertaan :

1)Buat satu entry yang bertajuk " Hadiah Birthday Untuk Alisya"

2) Sila sertakan gambar "hadiah" tersebut di dalam entry anda. Tidak kisah la kalau dari google pun. Mengikut kreativiti masing-masing.

3) Sertakan gambar di atas dan backlink ke entry ini di entry anda.

4) TAG 3 orang atau lebih untuk menyertai Contest ini. Namun, sekiranya orang yang anda tag itu tidak menyertai Contest ini, penyertaan anda masih diterima. Kalau anda tiada orang untuk di tagkan, juga diterima. Syarat sampingan sahaja.

5) Sertakan sekali juga satu entry beserta permalink yang paling anda gemari di Eyriqazz.Com (Contohnya entry yang paling saya gemari di Eyriqazz.com adalah entry Ada Apa Di IKEA ) . Tak perlu kasi sebab, tapi kalau nak kasi sebab pun boleh, namun ini bukan faktor utama untuk menentukan pemenang. ( Bonus point sahaja, yang penting hadiah untuk puteri + sebabnya + daya kreativiti anda)

6) Tarikh tutup adalah pada 13 June 2010 jadi kami ada masa untuk membeli hadiah kalau berkenan seperti direkomenkan.

7)Dah join, sila tinggalkan pesan dan URL entry di kotak komen  beserta informasi selebihnya sekiranya ada (Refer Surprise/Kejutan Menanti, bolehla update dari masa ke semasa sekiranya menepati kriteria sampingan diberi)

8) Pemenang akan di umumkan selewat-lewatnya akhir June 2010.

Maklumat lanjut, klik sini
Previous
Next Post »

5 comments

Write comments
shiori_LA
AUTHOR
06 May, 2010 09:51 delete

ok ok thanks dah tau pasal nih kat blog kak ina kl...tapi malas nak masuk tapi sebab syukri dah tag ok la masuk gak la kan...

Reply
avatar
06 May, 2010 10:09 delete

insya Allah..t sy masuk k.. sbb lappy masuk ward so tgkla dlm mgu dpn. thanks sop..

Reply
avatar
sop
AUTHOR
06 May, 2010 10:51 delete

tq kak shiori_LA..
kot2 akak boleh menang kang,
@Nasrina, moga cepat sembuh.. amin

Reply
avatar
Eyriqazz
AUTHOR
06 May, 2010 16:49 delete

thanks join contest..hadiah yang agak menarik juga..dush...bertambah pening nak memilih pemenang nanti..

thanks again...

Reply
avatar
sop
AUTHOR
06 May, 2010 17:25 delete

sama-sama..
kalau susah nak pilih, sy ada tips untuk memilih pemenang..
tips: pilih jer saya.. hehehehehe

Reply
avatar