contest BY MYSELF


Jom sertai peraduan contest BY MYSELF yang dianjurkan oleh Soclose mengenai gambar yang diambil sendiri melalui cermin. Pelik juga peraduan ini yek? Pelik tapi menarik kerana jarang orang kisah mengambil gambar dari cermin. Bukan susah nak ambil gambar sendiri sekarang. Namun apabila mengunakan teknik cermin, gambar anda mungkin boleh menjadi lebih menarik.

Tema yang cuma dikenangahkan oleh Soclose ialah "Cermin Ajaib". Cuba tanya cermin tersebut, siapa yang paling cun atau hensom? (cerita SNOW WHITE) huhuhu..

Hadiah yang ditawarkan adalah menarik iaitu berupa kain atau baju batik. Harga? Mesti mahal sebab batik original diambil dari koleksi Ann D'Collection. Tarikh tutup penyertaan 18 Jun 2010. Jika berminat, sila lawat di sini.

Kembali kepada penyertaan aku dan sebenarnya aku telah cuba cari gambar yang aku ambil dari cermin, malangnya tidak ditemui pulak. Last-last jumpa sekeping gambar yang aku ada dalam cermin tersebut walaupun tujuan bukan untuk ambil gambar sendiri.

Apa yang unik gambar ini ialah menjawap seoalah yang dikemukan oleh "SNOW WHITE" mirror mirror on the wall, who's the most hensom?

Jawapan itu yang diberikan oleh cermin dan sebab itu aku berada dalam cermin. Walaupun sebenarnya bukan aku yang tanya soalan tersebut.. huhuhu..

Apa-apa pun, harap gambar ini layak dipertandingkan bagi peraduan "contest BY MYSELF" oleh blog Soclose. Berikut gambar penyertaan aku:


Amacam? Hensom tak..huhuhuhu.. perasan..
Previous
Next Post »

4 comments

Write comments
syuQ
AUTHOR
28 May, 2010 20:38 delete

buleh ek gambar yg bukan kita sorg je..hehe kalo gitu nak hantar gak ah gamba den :p

Reply
avatar
sop
AUTHOR
28 May, 2010 20:43 delete

tak pasti la shuQ, yg utama perlu ada gambar blogger..
kena tanya penganjur.. harap2 boleh sbb dlm syarat tak ada dinyatakan plak.. huhuu

Reply
avatar
sop
AUTHOR
01 June, 2010 21:37 delete

Terima kasih churaliya..

Reply
avatar